Tko smo mi IFS?

Tko smo mi IFS?

Tim mladih ljudi koji će se pobrinuti da kupci uvijek imaju sve što  je potrebno za dom, radionicu, garažu, terasu i tako dalje. Stalno širimo našu ponudu, a cilj nam je pružiti vam kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni.

Naši proizvodi su proizvedeni u Europi, zalažemo se za kvalitetu naših proizvoda i želja nam je da ste vi kupci zadovoljni.

Također, VAŠA privatnost nam je jako važna. Svi potrebni certifikati postavljeni su na našu web stranicu kako bi se to osiguralo, što znači da će kupnja na “trgovina.ifs.si” biti potpuno sigurna. Naši zaposlenici nikada od vas neće tražiti podatke koji nisu potrebni za dovršetak narudžbe. Svi vaši podaci koriste se isključivo za pružanje najboljeg korisničkog iskustva i NIKADA neće biti otkriveni ili objavljeni.

„Ukratko smo se opisali. Ako vas zanima više o našem radu ili želite surađivati ​​s nama, kontaktirajte nas putem jednog od naših kontakata. ”


ZAŠTO IFS?

BRZA DOSTAVA

Osigurat ćemo najbržu i kvalitetnu dostavu. Ako naručite više proizvoda i dosegnete 80€, to će i dalje biti besplatno.

100% zadovoljstvo!

Ako niste zadovoljni proizvodom, vratit ćemo vam novac bez ikakvih pitanja u roku od 14 dana od kupnje.

Cijena...

Potrudit ćemo se da cijena na hrvatskom tržištu ostane najniža. Ako ne … Kontaktirajte nas i pokušat ćemo izjednačiti cijenu.

Jesu li kupci zadovoljni?

Sve top, sve preporuke!

Sandučić Brick je super. Brza dostava

0
+
KUPACA
0
+
IFS TIM
0
/7
KORISNIČKA PODRŠKA
0
+
ARTIKLA
0
%
ZADOVOLJNI KUPCI